FILMPRODUCTIE BEDRIJVEN

TRANSPARANTE CO-PRODUCERS

Als co-producent zijn we als één van de weinigen gespecialiseerd in hoogwaardige high-speed en gerobotiseerde opnamen. Dit biedt bijzondere mogelijkheden en verrassende beelden die met ‘gangbare’ equipment nauwelijks mogelijk zijn. We beschikken over een goed bereikbare ruime studio maar kunnen ook op locatie werken. Betrouwbaarheid en samenwerking staat hoog in ons vaandel in de wetenschap dat dit tot de beste producties leidt.

HOE GAAN WE TE WERK

Afhankelijk van je opdracht formeren we een productieteam waarin een belangrijke rol is weggelegd voor onze uiteindelijke operators. Onze producer legt alle afspraken vast en komt al in een vroeg stadium met een globale kostenraming en planning. Voor de productie start, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en staan alle neuzen dezelfde kant op. Onze robot biedt mogelijkheden om al voor de productiedag de uiteindelijke shots af te stemmen. Deze efficiënte voorbereiding betaalt zich ruimschoots terug doordat het gedoe en lang wachten op de set voorkomt. Alle aandacht en budget kan zo uitgaan naar kwaliteit. 

PARTNER IN POST PRODUCTION

Na de shoot  kan IRON FILMS ook de afwerking en edit van het materiaal voor je verzorgen. Bij voorkeur doen we dat in eigen beheer. We beschikken over post-production skills die van eenvoudige edits tot de meest inventieve animated graphics en effects mogelijk maken. Uiteraard zijn we bekend met de technische specificaties voor gebruiksklaar aanleveren van materialen voor de mediakanalen. Ook in deze fase maken we heldere afspraken en volledige ontzorging is part of the deal.

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN