CONTENT MARKETEERS

MEER FILM UIT JE BUDGET

Content vraagt om veel bewegende beelden. Met onze techniek kunnen we in een snel tempo veel beeldmateriaal realiseren door op de set identieke robotbewegingen te herhalen en objecten of personen te wisselen. Dit leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld producten met meerdere (kleur)varianten. Voeg daarbij onze skills in postproduction en je creëert in een korte tijd veel content.

HOE GAAN WE TE WERK

Allereerst gaan we het hebben over jouw behoeften en onze mogelijkheden. We denken actief mee over kansen en uitdagingen en zetten desnoods deskundigen mee aan tafel. Wellicht heb je al concrete ideeën en plannen.  Of niet en verwacht je van ons een concept of aanpak. Het kan allemaal. Je aanspreekpunt is onze producer. Die legt alles in een vroeg stadium vast in een debriefing voorzien van een globale kostenraming en planning. Voor de productie start, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en staan alle neuzen dezelfde kant op. Indien van toepassing ook die van onze robot omdat de uiteindelijke shots vooraf al zijn geprogrammeerd.

ALLES IN ÉÉN HAND

Na de shoot verzorgt IRON FILMS de afwerking en edit van het materiaal bij voorkeur in eigen beheer. We beschikken over post-production skills die van eenvoudige edits  tot de meest inventieve animated graphics en effects mogelijk maken. Uiteraard zijn we bekend met de technische specificaties voor het aanleveren van materialen voor de mediaplatforms. Ook in deze fase maken we heldere afspraken en volledige ontzorging is part of the deal.  

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN