COMMUNICATIE BUREAUS

MEEDENKEN IN BIJZONDER BEELD (EN BUDGET)

Bureaus willen het beste werk maken voor hun klanten maar zijn geen filmers. Wij willen dat ook maar zijn geen bureau. Wel kunnen we creatief en productietechnisch heel goed met je meedenken om zo het beste voordeel te behalen voor je klant. En dat over het hele filmproductie-front. Daar komt bij dat ons robotspecialisme heel bijzondere mogelijkheden biedt, zowel qua beeld als budget. 

HOE GAAN WE TE WERK

We bespreken je plannen en concept en denken uitgebreid met je mee over de uitwerking. Onze producer legt alles in een vroeg stadium vast in een debriefing voorzien van een globale kostenraming en planning. Voor de productie start, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en staan alle neuzen dezelfde kant op. Indien nodig ondersteunen we je productie met storyboards, moodboards en shotlists. In dit stadium kunnen onze robot en 3D operators al een belangrijke rol spelen omdat we de uiteindelijke shots al kunnen nimeren. What you see is what you get, want de gekozen shots zijn identiek aan het robotprogramma op de set. Dat voorkomt gedoe en wachttijden tijdens de productiedag en bespaart kostbare tijd en dus budget.  

PARTNER IN POST PRODUCTION

Na de shoot  kan IRON FILMS ook de afwerking en edit van het materiaal voor je verzorgen. Bij voorkeur doen we dat in eigen beheer. We beschikken over post-production skills die van eenvoudige edits  tot de meest inventieve animated graphics en effects mogelijk maken. Uiteraard zijn we bekend met de technische specificaties voor gebruiksklaar aanleveren van materialen voor de mediakanalen. Ook in deze fase maken we heldere afspraken en volledige ontzorging is part of the deal.  

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN