CineBot Producties

Inzet van onze CineBot techniek maakt complexe shots niet alleen haalbaar en bijzonder, maar ook nog eens heel betaalbaar. Wij denken pragmatisch en creatief met je mee over de productie en werken nauw samen met andere filmspecialisten. Wij willen het beste werk leveren, samen met jou. IRON Films staat voor flexibiliteit, transparantie en efficiëntie. De kwaliteit en haalbaarheid van je productie staat voorop en samen halen we meer film uit je budget.

Film robot

De eigenschappen van onze CineBot zijn heel attractief voor filmproducenten, marketing & communicatiebureaus, creatives en contentmarketeers. Het is een innovatieve werkwijze voor het filmen van commercials, entertainment of het maken van mass-content.

CineBot film producties

Wij denken graag op creatief en technisch vlak met je mee over de beste mogelijkheden voor jouw productie, om zo het onderste uit de kan te halen voor jouw klanten of 

CineBot film producties

producten. Onze robot camera biedt daarnaast bijzondere perspectieven, zowel qua beeld als budget. Samen bespreken we de plannen en voorstellen en denken vervolgens uitgebreid mee over de uitwerking. Voordat de productie start weet iedereen waar hij of zij aan toe is en wat we van elkaar kunnen verwachten. Waar nodig kunnen wij ondersteuning bieden tijdens de productie met moodboards, (moving) storyboards, previs en/of shotlists.

Post production

Na de shoot kan Iron Films de afwerking en edit van het materiaal verzorgen. Wij beschikken over post-production skills die ook special effects mogelijk maken. Uiteraard zijn we bekend met de technische specificaties voor het gebruiksklaar aanleveren van bestanden voor de mediakanalen. Ook in deze fase maken we heldere afspraken en ook volledige ontzorging is part of the deal.

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN